Składniki:
Dynia
Kasza jaglana
Pierś z indyka
Natka pietruszki
Ugotuj dynię w małej ilości wody, aż zmięknie. Równolegle ugotuj kaszę jaglaną. Do dyni dołóż kaszę i zblenduj na gładką masę. Dołóż upieczonego indyka. Posyp dużą ilością natki pietruszki.
Podobne wpisy
9 edycja warsztatów Healthy Ciąża
Drogie Mamy! Przed nami 9 edycja warsztatów Healthy Ciąża. Zapraszamy Panie w ciąży oraz Panie,... Czytaj więcej
EMOTOPIC – dermokosmetyki dla dzieci i dorosłych
Bardzo dbam o to jakich kosmetyków na co dzień używamy. Mimo tego, że moje... Czytaj więcej
8 TOP przepisów na POWER śniadania
Temat śniadań jest problemowy. Podczas tego pierwszego posiłku w ciągu dnia, często przyswajamy niepotrzebne kalorie,... Czytaj więcej
Współpraca z Zosią Ślotałą
Parę słów o Zosi. Zosia Ślotała Stylistka, z wyróżnieniem ukończyła Istituto Europeo di Design w... Czytaj więcej
LIST DO CIEBIE KOCHANA
Moja Kochana 😍 W pierwszej kolejności chciałabym Cię przytulić i bardzo mocno Ci pogratulować. Nawet... Czytaj więcej
Dorsz z sosem ziołowo-czosnkowym
Składniki: filet z dorsza mix sałat jogurt naturalny czosnek zioła prowansalskie. Filet z dorsza posypany... Czytaj więcej
Jak planować posiłki dla całej rodziny? (część 2)
Dzisiaj w drugiej części wpisu o planowaniu posiłków chciałabym Ci pokazać jak ja planuję posiłki... Czytaj więcej
Tłuszcze dobre i złe! O tym w TVN Meteo Active!
Fotorelacja z kolejnej wizyty w Studiu Active w TVNMeteo Active! Czytaj więcej
Zostaw Komentarz