Składniki:
Dynia
Kasza jaglana
Pierś z indyka
Natka pietruszki
Ugotuj dynię w małej ilości wody, aż zmięknie. Równolegle ugotuj kaszę jaglaną. Do dyni dołóż kaszę i zblenduj na gładką masę. Dołóż upieczonego indyka. Posyp dużą ilością natki pietruszki.
Podobne wpisy
HEALTHY CIĄŻA – warsztaty online
Drogie przyszłe Mamy i wszystkie kobiety planujące ciążę – zapraszam Was serdecznie do udziału w... Czytaj więcej
Nie ma ludzi idealnych!
Aż wierzyć się nie chce, że jeszcze kilka lat temu uwielbiałam chodzić do maca. Że... Czytaj więcej
Brakujący element Twojej diety w ciąży – suplementacja
Najnowsze rekomendacje Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego mówią o składnikach o potwierdzonej skuteczności, koniecznych do suplementacji w... Czytaj więcej
Wsparcie za wsparcie – MAMY MOC!
Pamiętam jak urodziłam swoją pierwszą córeczkę. Była Wigilia, na dworze zimno, szaro i niezbyt przyjemnie.... Czytaj więcej
Chlebek bananowy
Składniki: 5 bananów 1,5 szklanki mąki 1 jajo pół szklanki cukru 1/3 masła siemię lniane... Czytaj więcej
Tłuszcze dobre i złe! O tym w TVN Meteo Active!
Fotorelacja z kolejnej wizyty w Studiu Active w TVNMeteo Active! Czytaj więcej
MUST HAVE KAŻDEJ MAMY
Od kilku dni testuję wspaniały kosmetyk PEELING DO CIAŁA DLA KOBIET W CIĄŻY I KARMIĄCYCH marki... Czytaj więcej
7-dniowy jadłospis odchudzający (do świąt)
Tak na różne sposoby próbuję Was zmobilizować do działania i dbania o siebie, o swoje... Czytaj więcej
Zostaw Komentarz