Składniki:
- 5 bananów
- 1,5 szklanki mąki
- 1 jajo
- pół szklanki cukru
- siemię lniane (do posypania)
- 1/3 masła
- łyżeczka sody.
Wszystkie składniki zmiksowaći przelać do keksowki, wstawić do piekarnika na 170 stopni, piec ok. godzinkę.
Składniki:
Wszystkie składniki zmiksowaći przelać do keksowki, wstawić do piekarnika na 170 stopni, piec ok. godzinkę.
Śniadania to dla mnie najważniejszy posiłek dnia. Gdy go nie zjem to boli mnie głowa... Czytaj więcej
Bardzo dbam o to jakich kosmetyków na co dzień używamy. Mimo tego, że moje... Czytaj więcej
Miałam mnóstwo bananów, które niestety zaczynały już bardzo ciemnieć. Postanowiłam nie zmarnować okazji i zrobić... Czytaj więcej
Kochani, jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, iż objęłam funkcję Redaktor Naczelnej magazynu Shape Czytaj więcej
Drogie przyszłe Mamy i wszystkie kobiety planujące ciążę – zapraszam Was serdecznie do udziału w... Czytaj więcej
Zachwycona jestem smakiem tego ciasta. Spróbowałam je zrobić od razu na drugi dzień po tym... Czytaj więcej
Składniki: 700 g kaszy jaglanej 8 łyżek kakao/karobu 200 g gorzkiej czekolady 90 % łyżeczka... Czytaj więcej
Do swojego chleba dodaję: 1 szklankę orzechów (włoskie, laskowe, nerkowce, migdały) 1 szklankę słonecznika 1,5... Czytaj więcej
Zostaw Komentarz