Składniki:
- 5 bananów
- 1,5 szklanki mąki
- 1 jajo
- pół szklanki cukru
- siemię lniane (do posypania)
- 1/3 masła
- łyżeczka sody.
Wszystkie składniki zmiksowaći przelać do keksowki, wstawić do piekarnika na 170 stopni, piec ok. godzinkę.
Składniki:
Wszystkie składniki zmiksowaći przelać do keksowki, wstawić do piekarnika na 170 stopni, piec ok. godzinkę.
Czasem przychodzi taki moment, kiedy nie wiesz co napisać… Nie wiesz jak podzielić się swoim... Czytaj więcej
Doskonale wiesz, że lubię pieczywo i nie wyobrażam sobie bez niego dnia. Zawsze myślałam, że... Czytaj więcej
MOJA DROGA! PRZECZYTAJ WSZYSTKO BARDZO UWAŻNIE ZANIM ROZPOCZNIESZ #FitWyzwanie! Jest tylko jeden warunek, by w... Czytaj więcej
Polecam Wam do smarowania pieczywa pastę z awokado. Przepis jest banalny 😉 Potrzebujesz: awokado... Czytaj więcej
W końcu minęło 7 tygodni od mojego porodu i co najważniejsze dostałam zielone światło od... Czytaj więcej
Składniki: 700 g kaszy jaglanej 8 łyżek kakao/karobu 200 g gorzkiej czekolady 90 % łyżeczka... Czytaj więcej
Składniki: 1 banan 100 g gorzkiej czekolady 80 % kakao Rozpuściłam w kubeczku gorzką czekoladę.... Czytaj więcej
Cudowny czas przede mną. Kolejny raz zostanę mamusią maleńkiej córeczki. Jestem bardzo szczęśliwa… Spełniam... Czytaj więcej
Zostaw Komentarz