Składniki:
- 5 bananów
- 1,5 szklanki mąki
- 1 jajo
- pół szklanki cukru
- siemię lniane (do posypania)
- 1/3 masła
- łyżeczka sody.
Wszystkie składniki zmiksowaći przelać do keksowki, wstawić do piekarnika na 170 stopni, piec ok. godzinkę.
Składniki:
Wszystkie składniki zmiksowaći przelać do keksowki, wstawić do piekarnika na 170 stopni, piec ok. godzinkę.
Składniki: płatki owsiane górskie 600 g (część zblendowałam na mąkę) migdały (część zblendowałam na mąkę) płatki... Czytaj więcej
Ostatnio mam ogromną ochotę na tajską kuchnię. Oszalałam na jej punkcie po ostatnich wyjazdach.... Czytaj więcej
W ostatnim czasie dosyć modne jest wykluczanie różnych składników z diety i często decydujemy się... Czytaj więcej
Pracując tyle lat jako dietetyk często w ankietach czytam, że ktoś nie je danego produktu,... Czytaj więcej
Skomplikowany czas za nami i pewnie jeszcze bardziej skomplikowany przed nami. My dziś rozpoczęliśmy naukę... Czytaj więcej
Fotorelacja z kolejnej wizyty w Studiu Active w TVNMeteo Active! Czytaj więcej
Warto spędzać aktywnie wolny czas z dziećmi, zwłasza dziś kiedy tak dużym problemem jest otyłość. Staramy... Czytaj więcej
„Mamunią być” największe wyzwanie Warto w tym wszystkim pamiętać o 20 przykazaniach Korczaka dla rodziców:... Czytaj więcej
Zostaw Komentarz