Składniki:
Dynia
Kasza jaglana
Pierś z indyka
Natka pietruszki
Ugotuj dynię w małej ilości wody, aż zmięknie. Równolegle ugotuj kaszę jaglaną. Do dyni dołóż kaszę i zblenduj na gładką masę. Dołóż upieczonego indyka. Posyp dużą ilością natki pietruszki.
Podobne wpisy
Dieta bezglutenowa – moda czy konieczność?!
W ostatnim czasie dosyć modne jest wykluczanie różnych składników z diety i często decydujemy się... Czytaj więcej
Darmowy jadłospis odchudzający 1600 kcal na jesienny czas!
Pracując tyle lat jako dietetyk często w ankietach czytam, że ktoś nie je danego produktu,... Czytaj więcej
Domowe sposoby na odporność + HOT PRZEPISY
Po ostatniej, poważnej infekcji bakteryjnej, leczeniu szpitalnym, antybiotyku podawanym dożylnie czuję się jakby przejechał po... Czytaj więcej
CAŁODNIOWE TARGI HEALTHY CIĄŻA, HEALTHY MAMA!
Już 22 listopada zapraszamy przyszłe mamy na trening Healthy Mama z Anną Lewandowską i Edytą... Czytaj więcej
HEALTHY CIĄŻA – warsztaty online
Drogie przyszłe Mamy i wszystkie kobiety planujące ciążę – zapraszam Was serdecznie do udziału w... Czytaj więcej
Dietetyczny chleb
Do swojego chleba dodaję: 1 szklankę orzechów (włoskie, laskowe, nerkowce, migdały) 1 szklankę słonecznika 1,5... Czytaj więcej
Indyk w żółtym curry!
Ostatnio mam ogromną ochotę na tajską kuchnię. Oszalałam na jej punkcie po ostatnich wyjazdach.... Czytaj więcej
TRENING ZOSI ŚLOTAŁY WG PREGNICIOUS PROGRAM
Więcej na blogu Zosi Ślotały www.babyboomzosi.pl Fotografia: Adam Markowski Czytaj więcej
Zostaw Komentarz