Składniki:
- 5 bananów
- 1,5 szklanki mąki
- 1 jajo
- pół szklanki cukru
- siemię lniane (do posypania)
- 1/3 masła
- łyżeczka sody.
Wszystkie składniki zmiksowaći przelać do keksowki, wstawić do piekarnika na 170 stopni, piec ok. godzinkę.
Składniki:
Wszystkie składniki zmiksowaći przelać do keksowki, wstawić do piekarnika na 170 stopni, piec ok. godzinkę.
Partner przy porodzie! Tak czy nie? Ile ja miałam obaw, wątpliwości i ile razy zmieniałam... Czytaj więcej
Połóg! Przyznaję to słowo nie kojarzy mi się najlepiej. Po pierwszym porodzie przeżyłam SZOK, bo... Czytaj więcej
Już 22 listopada zapraszamy przyszłe mamy na trening Healthy Mama z Anną Lewandowską i Edytą... Czytaj więcej
Mój debiut w 1/2 Ironmana! Zabieram się za ten wpis od kilku dni. Chyba nadal... Czytaj więcej
U mnie święta zakończyły się w zasadzie wczoraj. Jestem przejedzona, ociężała, rozleniwiona na maksa. Dlatego... Czytaj więcej
Bardzo dbam o to jakich kosmetyków na co dzień używamy. Mimo tego, że moje... Czytaj więcej
Składniki suche: 150 g mielonych migdałów 125 g mąki owsianej 70 g mąki kokosowej 80... Czytaj więcej
W poniższym wpisie prezentuję ćwiczenia na siłowni dla ciężarnych, które możesz wykonywać w każdym trymestrze... Czytaj więcej
Zostaw Komentarz